Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 33 m² without real estateZávodského, Brno - Židenice, Jihomoravský Region

Reserved
Závodského, Brno - Židenice, Jihomoravský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 14,000

+ Utility chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 20,000


Nabízím k podnájmu částečně zařízený byt 2+kk v 1 patře rodinného domu v Brně - Juliánově, k nastěhování srpen 2024. Byt je v moderním stylu po celkové rekonstrukci v klidné jednosměrné ulici. Byt se nachází jen pár kroků od lesoparku Bílá hora. MHD tramvaj č 8. 5 min od domu, autobus ještě blíže. V blízkosti Tesco Supermarket a veškerá občanská vybavenost

Plocha bytu je 33m2. Pokoj s kuchyňským koutem je o rozloze 16m2, ložnice 11m2, menší koupelna s WC má 2,5m2. V chodbě 3,5m2 je umístěna nová pračka se sušičkou. U domu je zahrada, kterou bude možné využívat spolu s ostatními obyvateli domu. Byt je vybaven plovoucími podlahami a plastovými okny. V kuchyni je nová linka vybavená dřezem, myčkou, varnou deskou, lednicí s mrazákem, kombinací mikrovlnné a horkovzdušné trouby. Ložnice je vybaven postelí o velikosti 140x200cm a vestavnou skříní. Koupelna s WC a sprchovým koutem

Jako zdroj teplé vody je vlastní el. bojler o velikosti 80l. Vytápění je z centrálního kotle. Otopná tělesa jsou vybavena elektronickými termostatickými hlavicemi pro nastavení časových zón vytápění a měřidly spotřeby tepla. V ceně nájmu je připojení na internet ( Wifi, nebo kabel). Možnost zavedení UPC kabelové televize. K nájmu budou účtovány platby za energie dle skutečné spotřeby. Požaduji vratnou zálohu ve výši 1 až 2 měsíčních nájmů.

Byt je vhodný pro max. 2 osoby. Uvítáme nejraději nekuřáky bez zvířat, kteří hledají bydlení v klidném domě. Případné další vybavení bytu možné po dohodě. Byt je k dlouhodobému podnájmu se smlouvou na jeden rok s možností prodloužit. V případě zájmu prosím do kontaktního formuláře uveďte základní informace o nájemnících.

Property Characteristics

Listing ID784693
Layout2+kk
Available from01/08/2024
Floor2. podlaží z 3
EPCG - Extremely uneconomical
Užitná plocha33
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building constructionBrick
ReconstructionInterior

Additional information

MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPodlomní
🚶 158 m (2 min)
Post officeBrno 36
🚶 480 m (6 min)
ShopMaso uzeniny Habásko
🚶 128 m (2 min)
BankMoneta
🚘 1,192 m (4 min)
RestaurantBat Beerhouse
🚶 223 m (3 min)
PharmacyLékárna Juliánov
🚶 472 m (6 min)
SchoolZákladní škola Krásného 24
🚶 344 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Mazourova
🚶 202 m (2 min)
Sports fieldBowling Brno
🚘 1,476 m (5 min)
Playground
🚶 301 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.