Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 50 m² without real estateRybná, Prague - Staré Město

Don’t miss out
Rybná, Prague - Staré MěstoPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Cellar 5 m²
Monthly rentCZK 21,900

+ Service chargesCZK 2,000
+ Utility chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 21,900


K pronájmu byt 2+1 o 50 m2 v ul. Rybná v Praze

Nabízím k pronájmu byt 2+1 o velikosti 50 m2 v ul. Rybná v Praze na Starém Městě, v docházkové vzdálenosti metro A i B, řada linek tramvají, kousek od Staroměstského náměstí a Náměstí republiky a v blízkosti všech vymožeností centra Prahy. Byt se nachází v druhém nadzemním podlaží rekonstruovaného domu. Z prostorné předsíně s vestavěnou skříní se dostanete do útulné kuchyně se spotřebiči (sklokeramická varná deska, lednice s mrazákem, samostatně stojící trouba) a jídelním koutem a do krásně zrekonstruované koupelny s vanou a WC. Druhými dveřmi se z předsíně dostanete do prvního, menšího pokoje, který může sloužit jako pracovna (případně se sem může přemístit jídelní kout) či obývací pokoj, a dále pak do druhého, rozlehlejšího pokoje, který může být taktéž obývacím prostorem či ložnicí. V něm se nachází pohovka s konferenčním stolkem, jinak je byt nezařízený, aby si ho mohl každý dovybavit dle svých vlastních představ a potřeb. K bytu náleží další zrekonstruovaná menší místnost naproti bytu přes společnou chodbu na patře, kde se nachází druhé WC pro návštěvy a pračka, aby její používání nerušilo obyvatele bytu. V bytě k dispozici internet, možnost O2 TV.

Byt k nastěhování od 1.10.2024, nájemné 21.900,- Kč/měs., zálohy na služby cca. 2.000,- Kč. Přepis el. energie a plynu na nájemníka nutný - cca. 2.000,-/měs. PENB: G.

STRIKTNĚ BEZ ZVÍŘAT.

Děkuji za Váš případný zájem.

Pronájem bez RK = neplatíte žádnou provizi zprostředkovateli.

2+1 apartment of 50 m2 for rent in Rybná Street in Prague

I offer for rent a 2+1 apartment with a size of 50 m2 in Rybná Street in Prague's Old Town, within walking distance of metro A and B, many tram lines, a short distance from Old Town Square and Náměstí Republiky and close to all amenities of the center of Prague. The apartment is located on the second floor of a reconstructed building. From the spacious hall with a built-in wardrobe, you can reach the cozy kitchen with appliances (glass ceramic hob, fridge with freezer, freestanding oven) and dining area, and the beautifully renovated bathroom with bathtub and toilet. The second door leads from the hall to the first, smaller room, which can be used as a study (or a dining area can be moved here) or living room, and then to the second, larger room, which can also be a living area or bedroom. There is a sofa with a coffee table in it, otherwise the apartment is unfurnished so that everyone can arrange it according to their own ideas and needs. The apartment has another renovated smaller room opposite the apartment through a common corridor on the floor, where there is a second toilet for visitors and a washing machine, so that its use does not disturb the residents of the apartment. Internet available in the apartment, O2 TV optional.

Transcript of electric energy and gas per tenant required. PENB: G.

NO PETS ALLOWED.

Thank you for your possible interest.

Rent without real estate agency = you do not pay any commission to the intermediary.

Property Characteristics

Listing ID784227
Layout2 bedroom
Available from01/10/2024
Floor2. podlaží z 3
EPCG - Extremely uneconomical
Užitná plocha50
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building constructionBrick

Additional information

Basement: 5 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportHradební
🚶 156 m (2 min)
Post officePraha 05
🚶 138 m (2 min)
ShopMini Market
🚶 41 m (0 min)
BankKomerční banka
🚶 90 m (1 min)
Restaurantbanh-mi-ba
🚶 68 m (1 min)
PharmacyBenu
🚶 115 m (1 min)
School1. Slovanské gymnázium
🚶 125 m (1 min)
KindergardenMateřská škola Masná
🚶 143 m (2 min)
Sports fieldSquash Haštal
🚶 183 m (2 min)
Playground
🚶 234 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.