Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský Region

Recreational property to rent • 7 ložnic without real estateKunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský Region

Kunčice pod Ondřejníkem, Moravskoslezský Region

Pronájem Chalupy Kunčice pod Ondřejníkem v oblasti Beskydy: 7 ložnic, celkem pro 2 až 18 osob.chalupa za týden: celoročně 51.000kč. Lašská chalupa II je situována v malebné vesničce Kunčice pod Ondřejníkem v Beskydech. Chalupa je ideálním místem pro rodiny s dětmi a skupiny vyhledávající sportovní vyžití. Díky kvalitnímu zařízení je možnost chalupu využít i pro pořádání firemních večírků, teambuildingů, svateb, rodinných oslav a mnoho dalšího. (Po domluvě je možnost zapůjčení dataprojektoru, promítacího plátna a flipchart). K pobytu je možné doobjednat si luxusní wellness, které se nachází v suterénu objektu a zahrnuje několik typů saun, ochlazovací káď, vířivku, přívalové sprchy, tropický déšť, vyhřívaná lehátka a prostor pro relaxaci.

Ideální poloha v podhorské obci Vám poskytuje nekonečné možnosti pro podnikání výletů a turistiky. Vyrazte za dobrodružstvím a užijte si aktivní dovolenou v Beskydech. Čekají na vás kompletně vybavené útulné pokoje v beskydském stylu. Chalupa nabízí krásné výhledy z pokojů i venkovní terasy na celé panorama Beskyd, které máte jako na dlani a díky blízkého lesa zde naleznete klid a pohodu.

Property Characteristics

NameLašská chalupa II
Bedroom7 ložnic
TownKunčice pod Ondřejníkem
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedano
Capacity2 až 18 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.