Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Hřiměždice, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Hřiměždice, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Hřiměždice, Středočeský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateHřiměždice, Středočeský Region

Hřiměždice, Středočeský Region

Pronájem Chaty Hřiměždice v oblasti Střední Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 5 osob.chata za týden: léto 24.900kč, zima 16.900kč. Naše Chata u vody - Slapy se nachází v klidné chatové osadě na Kovárně v Hřiměždicích u řeky Vltava nedaleko Dobříše a Příbrami.

Chata je nově zrekonstruovaná a vybavená. Kuchyň je vybavená troubou, mikrovlnou troubou, plynovým sporákem, myčkou na nádobí, nádobí a kuchyňské potřeby, rychlovarnou konvicí, kávovarem Delonghi, lednicí s mrazákem. Obývací místnost s Jídelním stolem až pro 6 osob, sedací rozkládací soupravou, krbem a tv se satelitem. Z obývací místnosti je vstup do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Jedna ložnice se dvěma samostatnými lůžky, druhá ložnice s dvoulůžkem. Vstupní místnost s úložným prostorem na boty a věšák na bundy. Z kuchyně je vstup na zastřešenou terasu s venkovním posezení pro 6 osob, plynovým grilem a výhledem na řeku Vltava. Zahrada je celá oplocená a je k dispozici ohniště. Parkování pro 2 osobní auta. Celá chata se dá vytápět podlahovým topením nebo krbem. Před chatou je námi udržovaná louka. Písečná pláž před chatou s pozvolným vstupem do vody.

Property Characteristics

NameChata u vody - Slapy
Bedroom2 ložnice
TownHřiměždice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 5 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.