Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Vernířovice, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Vernířovice, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Vernířovice, Olomoucký Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateVernířovice u Sobotína, Olomoucký Region

Vernířovice u Sobotína, Olomoucký Region

Pronájem Chaty Vernířovice v oblasti Jeseníky: 3 ložnice, celkem pro 2 až 12 osob.chata za týden: léto 12.500kč, zima 10.000kč. Chata s nadstandardním vybavením letním zastřešeným bazénem, trampolínou, ping pongovým stolem, infrasaunou a novou vířivkou uvnitř objektu, volejbalovou sítí venkovním bet. grilem a ohništěm s posezením a špicemi a s nádherným výhledem na hřeben Jeseníků k Pradědu a Dl. Stráně.

Nachází se v klidném místě ve volné zástavbě v podhorské neprůjezdné obci u lesa 12 km nad Šumperkem s možností vlastního vaření. Je umístěna u horského potoka s výhledem na hory. Jde o ubytování až 3 rodin, skupiny nebo páru v počtu do 10 a výjimečně   krátkodobě 12 osob. Rekonstruovaný lyžařský vlek je vzdálen 400m od chaty. Za vhodných sněhových podmínek je možné na lyžích od chaty až k vleku. Další vlek s odvozem Skibusem je v obci 2 km u chaty Brněnky. Vhodné pro lyžařské pobyty rodin s dětmi, domácími zvířaty, horské tůry a cykloturistiku. V r. 2014 byla realizována nádherná dřevěná přístavba s další společenskou místností vybavenou jídelním stolem, TV a krytou terasou s posezením a panoramatickým výhledem na hory a přímým vstupem do zahrady s lehátky na opalování, ping - pongovým stolem, trampolínou atd. V přízemí jsou 2 společenské místnosti, 2 samostatné WC a 2 koupelny a v podkroví 3 ložnice každá se 4 lůžky a WC v předsíni. Místnosti jsou vybaveny televizí a satelitními programy i pro děti. Na zahradě je zastřešený bazén o rozměrech 6 x 3m, hloubce 1,4m. Infrasauna pro 2 osoby, nová vířivka a sprchový kout je nově ve wellness sklepní místnosti přístavby. Z Vernířovic vede modrá značená turistická cesta na Horní nádrž přečerpávací elektrárny Dl. Stráně a žlutá na Jelení studánku a k Pradědu.

Property Characteristics

NameChata JeseníkyStejskal
Bedroom3 ložnice
TownVernířovice
Wi-fine
Saunaano
Dogs allowedano
Capacity2 až 12 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.