Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Jáchymov, Karlovarský Region
recreational property to rent, 0 m², Jáchymov, Karlovarský Region
recreational property to rent, 0 m², Jáchymov, Karlovarský Region

Recreational property to rent • 12 ložnic without real estateJáchymov, Karlovarský Region

Jáchymov, Karlovarský Region

Pronájem Chaty Jáchymov - Klínovec v oblasti Krušné hory: 12 ložnic, celkem pro 2 až 40 osob.chata za týden: léto 69.000kč, zima 79.000kč. Horská chata je ideálním místem pro milovníky sportu, turistiky, lyžování i [cyklistiky *www. trailpark. cz]. Nachází se na samotě u lesa, v klidném a krásném údolí pod úpatím Klínovce, nejvyšší horou Krušných hor, u největšího Ski areálu v Krušných horách, u břehu Klínoveckého potoka, s možností celoročního využití. Pouhých 5 min. jízdy autem, nebo pěší procházkou jsou dostupné [radonové lázně Jáchymov *www. laznejachymov. cz], nebo údolní stanice lanovky [Skiareálu Klínovec *www. klinovec. cz], Trail parku Klínovec.

Chata je svou polohou a vybaveností ideálním místem pro rodiny s dětmi, rodinné oslavy, ozdravné pobyty, pro firemní akce či skupinovou dovolenou. Velké společenské prostory umožňují spoustu vnitřních aktivit v případě nepříznivého počasí.

Property Characteristics

NamePod Lanovkou - Horská chata
Bedroom12 ložnic
TownJáchymov - Klínovec
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity2 až 40 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.