Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Bělá pod Pradědem, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Bělá pod Pradědem, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Bělá pod Pradědem, Olomoucký Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateBělá pod Pradědem - Domašov u Jeseníka, Olomoucký Region

Bělá pod Pradědem - Domašov u Jeseníka, Olomoucký Region

Pronájem Chalupy Bělá pod Pradědem v oblasti Jeseníky: 4 ložnice, celkem pro 1 až 16 osob.chalupa za týden: celoročně 25.900kč. Srdečně Vás vítáme na stránkách Chaloupky za potokem v obci Bělá pod Pradědem, která se nachází v samém srdci CHKO Jeseníky. Naše chaloupka Vám ráda poskytne útočiště pro Vaši letní či zimní dovolenou, i jarní či podzimní relax. Chaloupka leží nedaleko Pradědu, v těsné blízkosti SKI areálu ve Filipovicích a na Červenohorském sedle. V okolí se dále nachází velké množství běžkařských tras, cyklotras a tras pro pěší túry. Okolí chaloupky tak nabízí širokou škálu sportovního a kulturního vyžití po celý rok. Po výletě se můžete zrelaxovat ve finské sauně, případně využít gril a posezení v zahradě, děti si můžou zaskotačit na novém dětském hřišti.

Pozemkem protéká horská říčka Bělá (pro otužilce vedou z pozemku do říčky schodky), z pravé strany jsou hranice pozemku ukončeny vzrostlým smrkovým porostem, za chaloupkou je velký svah (úchvatné výhledy na Hrubý Jeseník), po levé straně sousedí chaloupka po 100m s místním skanzenem a následně s ovčí a kozí farmou (možnost nákupu lokálních mléčných produktů). Poloha chaloupky zaručuje soukromí a prostor pro nerušený odpočinek v krásné přírodě.

Property Characteristics

NameChaloupka za potokem
Bedroom4 ložnice
TownBělá pod Pradědem
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedano
Capacity1 až 16 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.