Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Staré Město, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Staré Město, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Staré Město, Olomoucký Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateStaré Město pod Králickým Sněžníkem, Olomoucký Region

Staré Město pod Králickým Sněžníkem, Olomoucký Region

Pronájem Chalupy Staré Město pod Kralickým Sněžníkem v oblasti Jeseníky: 2 ložnice, celkem pro 2 až 10 osob.chalupa za noc: léto 2.700kč, zima 3.000kč. Chalupa je v centru u hlavní cesty přesto je v klidné části. V okolí se lze věnovat jak různým aktivním sportům jako je Lyžovaní, běžky, ciklistika, tak i relaxaci v klidné přírodě při horských tůrách. Odpočívat můžete i u nedalekého rybníka kde lze i rybařit. Večery lze trávit třeba na boulingu či v prostředí místních hospůdek.

Přirozenou dominantou zdejšího kraje je 1424 metrů vysoký Králický Sněžník se svými hřebeny, které se s nedalekými Jeseníky mohou směle měřit jak divokou a romantickou krásou, tak strmostí svých svahů i výškou svých jednotlivých vrcholů. Rychlebské hory dosahují horou Smrk nadmořské výšky 1125 metrů a v bezprostřední blízkosti Starého Města jsou pahorky a pláně s průměrnou výškou 750 metrů. Nejnižší kóta 465 m n. m. je v ústí řeky Krupé do řeky Moravy. Výškové rozpětí Staroměstska je tedy značné - 959 metrů.

Property Characteristics

NameChalupa u náměstí
Bedroom2 ložnice
TownStaré Město pod Kralickým Sněžníkem
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity2 až 10 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.