Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Vrbice, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Vrbice, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Vrbice, Jihomoravský Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateVrbice u Velkých Pavlovic, Jihomoravský Region

Vrbice u Velkých Pavlovic, Jihomoravský Region

Pronájem Chalupy Vrbice v oblasti Jižní Morava: 4 ložnice, max. 14 osob.chalupa za týden: léto 20.000kč, zima 15.000kč. Srdečně vás zveme do nově zrekonstruované chalupy, která sousedí s naší Chaloupkou pod kostelem. 26 let byla neobydlena, 1 rok rekonstruována, takže po 27 letech můžete být opět obyvatelé této chalupy :-). V objektu jsou 2 samostatné apartmány. Větší pro 10 osob, menší pro 4 osoby. Chalupa je vybavena stylovým dobovým nábytkem, zaoblené skříně a postele, ohýbané křesla, stolky "pavouk", židle "lízátka" od architekta Halabaly, svaté obrazy, kříže, dřevěné podlahy, prostě jako kdysi u babičky... :-)! Pro hosty je k dispozici vinný sklípek s vinotékou, kde si hosté mohou vína volně brát a při odjezdu se zaplatí.

Posezení ve vinném sklípku, místnost s posezením nad vinným sklepem, krytá pergola s posezením a grilem. Uzavřený dvůr. Pro děti pískoviště a houpačka. Kolárna v průjezdu.

Property Characteristics

NameChaloupka pod kostelem 2
Bedroom4 ložnice
TownVrbice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 14 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.