Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Český Rudolec, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Český Rudolec, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Český Rudolec, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 5 ložnic without real estateČeský Rudolec - Dolní Radíkov, Jihočeský Region

Český Rudolec - Dolní Radíkov, Jihočeský Region

Pronájem Chalupy Nový Svět v oblasti Jižní Čechy: 5 ložnic, celkem pro 2 až 14 osob.za osobu za noc: léto 600kč. Zrekonstruovaná jihočeská chalupa v bezprostřední blízkosti lesa se nachází v jedné z nejkrásnějších lokalit "Česká Kanada" v osadě Nový Svět. Je to významné ucelené území v přírodním parku, které je cenné nejen neopakovatelným krajinným rázem, ale i jedinečností z hlediska výskytu chráněných rostlin a živočichů. Nový Svět je unikátní tím, že se náhle objevuje uprostřed rozlehlých lesních porostů, luk a pastvin, přičemž tato krajina je velmi řídce osídlena a vyskytuje se zde řada cenných přírodních prvků.

Lokalita je vhodná pro klidnou odpočinkovou i aktivní dovolenou (cykloturistické stezky, koupání v nedalekém rybníku Zvůle či Hladovém u Matějovce, akvapark v J. Hradci a v Dačicích, opravdový ráj houbařů, romantické procházky... ). Nabízí se putování "Krajinou čertových kamenů", výlety na nedalekou zříceninu hradu Landštejn či výlet do Maříže s proslulou keramikou, návštěvy městských památkových rezervací Jindřichův Hradec (Krýzovy jesličky), Slavonice, Dačice nebo světová památka UNESCO - Telč. V zimním období běžecké lyžařské stopy (100 m od objektu), sjezdové lyžování u Nové Bystřice, v Mrákotíně.

Property Characteristics

NamePronájem chalupy
Bedroom5 ložnic
TownNový Svět
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedne
Capacity2 až 14 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.