Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Věšín, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Věšín, Středočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Věšín, Středočeský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateVěšín - Buková u Rožmitálu pod Třemšínem, Středočeský Region

Věšín - Buková u Rožmitálu pod Třemšínem, Středočeský Region

Pronájem Chalupy Věšín - Buková v oblasti Střední Čechy: 2 ložnice, max. 7 osob.za apartmán za noc: léto 18.502.650kč, zima 2.050kč. Chalupa se nachází na velmi klidném místě mimo civilizaci v lese na polosamotě přímo u hranice CHKO Brdy. V chalupě jsou dva apartmány. Je možné si pronajmout jak celý objekt, tak každý apartmán zvlášť. Jednotlivé apartmány mají svůj vlastní vchod, každý na jiné straně domu. K ubytování náleží rozlehlý pozemek s lesem o rozloze 18 000m². Na pozemku se nachází velké ohniště s posezením. Jedinečnost tohoto ubytování spočívá v klidném místě uprostřed přírody v podhůří Brd bez světelného znečištění. Zažijete zde opravdovou tmu a při vhodném počasí nádhernou hvězdnou oblohu. Brzy ráno můžete vidět na zahradě pasoucí se srny, zajíce a pobíhající veverky. Zahradu někdy navštíví i liška. Kolem chalupy dupe v noci ježek, proto je dobré nenechávat žádné odpadky kolem domu. Popelnice na odpadky jsou pro oba apartmány u hlavní brány. Výhodná lokace tohoto místa vybízí k výletům do jižních Brd. Nedaleko se vypíná vrchol Praha a stojí za to navštívit známé Padrťské rybníky. Kolem domu vede cyklostezka směřující do Brd a opačnou stranou do Rožmitálu pod Třemšínem. Místo je rájem pro cyklistiku, pěší turistiku, houbaření, pozorování hvězd a relax přímo uprostřed přírody.

Property Characteristics

NameLesní chalupa Brdy (2 apartmány)
Bedroom2 ložnice
TownVěšín - Buková
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacitymax. 7 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.