Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
3 bedroom flat to rent, 70 m², Nad Turbovou, Prague, Prague

Flat to rent 3+1 • 70 m²Nad Turbovou, Prague - Košíře

Nad Turbovou, Prague - KošířePublic transport 5 minutes of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 19,990Save CZK 3,000CZK 22,990

+ Service chargesCZK 2,777
+ Refundable depositCZK 22,767
+ Administrative feesCZK 22,767


Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.

Nabízíme pronájem střešního bytu 3+1 s balkonem, o celkové výměře 70 m², v posledním 4. nadzemním podlaží cihlového domu, v klidné části Košíře na Praze 5. Byt je zařízený rohovou kuchyňskou linkou se spotřebiči (trouba, varná deska, digestoř, myčka), která je umístěna v samostatné místnosti s oknem přivádějícím do prostoru nejenom čerstvý vzduch, ale i více denního světla. Z kuchyně se vchází do prostorného obývacího pokoje. Ten je nevybavený nábytkem a Vy si tak můžete interiér zařídit podle vlastního vkusu. V ložnici je umístěna pouze manželská postel s úložnými prostory a v dětském pokoji najdete rozměrnou šatní skříň. I tyto místnosti si tak můžete dovybavit svým vlastním nábytkem. Koupelna je laděna do modrých odstínů a kromě umyvadla disponuje sprchovým koutem a žebříkovým radiátorem. Toaleta s vlastním umyvadlem je samostatná. V bytě jsou navíc směrem na severozápad nainstalovány interiérové i venkovní rolety, které v místnosti zajišťují příjemnou teplotu. Dům splňuje požadavky pro energetickou náročnost třídy D.

Nabídka je určena k dlouhodobému pronájmu a je po dohodě ihned k nastěhování.

V okolí je veškerá občanská vybavenost. Kousek od domu se nachází autobusová zastávka, ze které se dostanete ke stanici metra B - Anděl. V docházkové vzdálenosti je také přírodní park Košíře-Motol s turisticky značenou cestu, která nabízí velmi hezký výhled na Prahu. V parku lze v létě například jezdit na kole, koupat se v Motolských rybnících a naopak v zimě se na nich dá bruslit či využít místní terén pro běžkování.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 2.777 Kč/měsíc /4 os.(každá další osoba za příplatek) + elektřina a plyn, které budou převedeny na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.

Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Property Characteristics

Listing ID762525
Layout3+1
Available from01/09/2024
Floor4. podlaží
Building constructionBrick
Užitná plocha70
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Less economical

Additional information

Balcony
MHD 5 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportŠmukýřka
🚶 407 m (5 min)
Post officePraha 120
🚶 659 m (8 min)
Shop
🚶 302 m (4 min)
BankKomerční banka
🚶 475 m (6 min)
RestaurantU sousedů
🚶 449 m (5 min)
PharmacyMagistra
🚶 506 m (6 min)
School
🚶 143 m (2 min)
KindergardenStudio Lentilka - sourk. školka
🚶 590 m (7 min)
Sports field
🚶 664 m (8 min)
Playground
🚶 109 m (1 min)

How far to…:

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.