Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Kestřany, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Kestřany, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Kestřany, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateKestřany - Zátaví, Jihočeský Region

Kestřany - Zátaví, Jihočeský Region

Pronájem Chalupy Zataví v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 2 až 8 osob.chalupa za týden: léto 17.000kč, zima 20.000kč. Nabízíme k pronájmu chalupu v malebných jižních Čechách kousek od Písku v osadě Zátavíčko.. Chalupa je na oploceném pozemku o výměře téměř 800m² kde je klid na relax, odpočinek, zábavu nebo posezení pod prostornou pergolou.. Chalupa se nachází v atraktivní turistické a hlavně cyklistické lokalitě.. Kde si přijdou na své jak houbaři, lidé co mají rádi procházky či delší túry, rybáři a v neposlední řadě i cyklisté kde je pro ně v okolí spousty krásných cyklostezek..

V nejbližším okolí se nachází město Písek nebo obec Kestřany s krásným golfovým hřištěm.. V dojezdové vzdálenosti spousty dalších zajímavých míst.. Zámky, hrady, zříceniny.. Více se můžete dozvědět na našich webových stránkách kde jsou všechny typy na výlety detailně popsány..

Property Characteristics

NameChalupa Pe. Pe Haus
Bedroom2 ložnice
TownZataví
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacity2 až 8 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.