Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Planá nad Lužnicí, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Planá nad Lužnicí, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Planá nad Lužnicí, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 5 ložnic without real estatePlaná nad Lužnicí, Jihočeský Region

Planá nad Lužnicí, Jihočeský Region

Pronájem Srubu Planá nad Lužnicí v oblasti Jižní Čechy: 5 ložnic, celkem pro 1 až 12 osob.srub za týden: celoročně 58.800kč. Nově postavený kanadský Srub Mezi duby se nachází v blízkosti řeky Lužnice na okraji chatové oblasti v Plané nad Lužnicí, v okolí lesů, cyklistických tras a turistické stezky Toulava. Blízká řeka Lužnice nabízí možnost rybaření a koupání, okolní lesy pak vybízí k houbaření a k procházkám.

Srub nabízí možnost ubytování celkem pro 12 osob, a to v pěti samostatných pokojích. Ideální pro 2 rodiny, nebo partu přátel. V přízemí se nachází 2 dvoulůžkové pokoje, společenská místnost s barem a krbem, kompletně vybavená kuchyně, koupelna, samostatné WC a sauna. Ve druhém patře jsou 2 dvoulůžkové pokoje, 1 rodinný pokoj pro 4 osoby, dále prostor pro společnou zábavu, kompletně vybavená kuchyně, koupelna a samostatné WC. Srub je částečně podsklepen se samostatným vstupem, s možností úschovy kol, rybářských potřeb aj.

Property Characteristics

NameSrub Mezi duby
Bedroom5 ložnic
TownPlaná nad Lužnicí
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedne
Capacity1 až 12 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.