Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Horní Bečva, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Horní Bečva, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Horní Bečva, Zlínský Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateHorní Bečva, Zlínský Region

Horní Bečva, Zlínský Region

Pronájem Chalupy Horní Bečva v oblasti Beskydy: 4 ložnice, max. 14 osob.chalupa za noc: celoročně 5.500kč. Zcela nově vybudovaná chalupa v atraktivní a velmi žádané lokalitě Horní Bečva. Stylově vybavená chalupa nedaleko lesa nabízí hostům klidnou dovolenou avšak se širokými možnostmi strávení volného času jak v létě, tak i v zimě.

Chalupa se nachází nedaleko vodní nádrže, která je ideální jak pro letní koupání tak pro zimní otužování. Na své si zde přijdou také vášniví rybáři. V blízkosti přehrady je také lom s nově vybudovanou vyhlídkou do krajiny. Dovolenou lze strávit aktivně pěší turistikou, cyklistikou a nebo poznáváním nedalekých oblíbených turistických míst (Rožnov p. R, Pustevny, Radhošť), nebo si odpočinout na terase a grilovat s rodinou či přáteli s výhledem do krajiny a lesa, či si dopřát wellness v nedalekém hotelu. V zimě je v blízkosti chalupy k dispozici hned několik skiareálu, nebo běžecká stopa. Můžete však klidně prolenošit dovolenou u kachlového krbu.

Property Characteristics

NameChalupa U Juráša
Bedroom4 ložnice
TownHorní Bečva
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacitymax. 14 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.