Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Číměř, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Číměř, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Číměř, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateČíměř, Jihočeský Region

Číměř, Jihočeský Region

Pronájem Chalupy Číměř - Kunějovské Samoty v oblasti Jižní Čechy: 1 ložnice, celkem pro 1 až 2 osoby.chalupa za noc: léto 2.500kč. Nabízíme Vám celoročně oddychové ubytování v domku Na Stráni v lokalitě Kunějovské Samoty. Dopřejte si komfort soukromí a klidu při pobytu na samotě v přírodě České Kanady. Domek se nachází v blízkosti obce Číměř v okrese Jindřichův Hradec. Ubytování je připraveno pro dvě osoby. Případně s jedním dítětem do cca 3 let. Dětská postýlka je součástí vybavení. Domek se nachází v lokalitě na okraji pokrytí mobilním signálem, kvalita a dostupnost mobilního připojení může kolísat. V domku je k dispozici Wi - Fi připojení do sítě internet.

Domek je moderní novostavbou, která je součástí původního selského stavení z 16.století. Z domku do dvora u stavení nejsou žádná okna ani vchod a také terasa je odvrácena od stavení směrem do údolí. Soukromí hostů je tedy zcela zaručeno.

Property Characteristics

NameDomek Na Stráni
Bedroom1 ložnice
TownČíměř - Kunějovské Samoty
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 2 osoby
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.