Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Hejnice, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Hejnice, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Hejnice, Liberecký Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateHejnice, Liberecký Region

Hejnice, Liberecký Region

Pronájem Chalupy Hejnice - Ferdinandov v oblasti Jizerské hory: 3 ložnice, max. 11 osob.chalupa za noc: léto 2.600kč, zima 2.400kč. Rodinná chalupa v podhůří Jizerských hor v malé, ale živé osadě Ferdinadov, náležící k obci Hejnice. Chalupa je udržována ve venkovském stylu, ale dostatečně vybavena pro pohodlnou dovolenou. V celkem třech ložnicích je 8 postelí a možnost až 3 přistýlek či dětské postýlky, dále pak kuchyně s dostatečně velkým posezením, obývací pokoj a koupelna. Rozlehlá zahrada ohraničená potokem nabízí soukromí k odpočinku a relaxaci, k dispozici je ohniště, i krb, pro děti pak houpačky. Po dohodě je možno využít udírny a odvézt si například vlastnoručně vyuzený sýr. Topení zajišťuje elektrický kotel nebo kamna na dřevo. V dílně chalupy je možné uložit kola či lyže.

Jako rodina chalupu užíváme již několik desetiletí a rozhodli jsme se nabídnout ji také hostům, toužícím po klidné venkovské dovolené či kratšímu víkendovému odpočinutí v dosahu jizerskohorské přírody.

Property Characteristics

NameChlaupa Adélka
Bedroom3 ložnice
TownHejnice - Ferdinandov
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 11 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.