Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Teplice nad Metují, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Teplice nad Metují, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Teplice nad Metují, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateTeplice nad Metují, Královéhradecký Region

Teplice nad Metují, Královéhradecký Region

Pronájem Chalupy Teplice nad Metují - Nový Dvůr v oblasti Východní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 7 osob.chalupa za noc: celoročně 3.500kč. Chalupa je situována v obci Nový Dvůr, která spadá pod Teplice nad Metují. Krásný výhled zajišťují lesy a louky, které jsou všude okolo. V chalupě se nachází předsíň, ložnice, obývací pokoj, kuchyň a koupelna. Venkovní odpočinek pak můžete strávit i za nepříznivého počasí pod pergolou, která navazuje na chalupu z její zadní části. V blízkosti se nachází spousta turisticky atraktivních lokalit, mezi tyto patří například Adršpašské skály, Teplické skály, Benediktinský klášter v Broumově, Farma Wenet v Broumově a další. V létě můžete navštívit koupaliště v Meziměstí, na Janovičkách u Broumova nebo v Teplicích n. M., naopak v zimě zase lyžařské sjezdovky na Janovičkách a v Teplicích n. M. Dalšími aktivitami, kterými se zde můžete zabavit, jsou například houbaření, pěší turistika a celý region Broumovska je vhodný na cyklistiku, cyklotras je zde opravdu spousta.

Zkrátka jedná se o klidné místo, které je ideální pro strávení Vaší dovolené či volného času s rodinou nebo přáteli. Naši chaloupku se snažíme neustále zvelebovat a jde nám především o to, aby se zde naši hosté cítili co nejlépe a mohli tak čerpat pozitivní energii z tohoto kouzelného místa.

Property Characteristics

NameChaloupka Dáša
Bedroom2 ložnice
TownTeplice nad Metují - Nový Dvůr
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 7 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.