Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Stará Ves, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Stará Ves, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Stará Ves, Moravskoslezský Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateStará Ves u Rýmařova, Moravskoslezský Region

Stará Ves u Rýmařova, Moravskoslezský Region

Pronájem Chalupy Stará Ves v oblasti Jeseníky: 4 ložnice, max. 17 osob.chalupa za týden: léto 20.000kč, zima 24.000kč. Chalupa Bílá stopa poskytuje ideální zázemí především pro milovníky běžeckého a sjezdového lyžování, cykloturistiky i pěší turistiky. Nachází se v obci Stará Ves u Rýmařova, v CHKO Jeseníky. V těsné blízkosti chalupy jsou upravovány desítky kilometrů lyžařských tras Jesenické magistrály. V létě je vhodná jako výchozí bod pro turistické i cykloturistické výlety do hor.

V posledních letech je lokalita velmi vyhledávána běžkaři, kvalita a množství místních stop uspokojí jak profesionální běžce, tak i pohodové začátečníky. Sněhová pokrývka pro vyřezání stop bývá při průměrné zimě jistá, při slabších zimách jsou udržovány alespoň vyšší části tratí. Jen 4 km od chalupy se nachází také vyhledávaný osvětlený(! ) běžkařský areál v Rýmařově (propojeno s chalupou udržovanou stopou).

Property Characteristics

NameChalupa Bílá stopa
Bedroom4 ložnice
TownStará Ves
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacitymax. 17 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.