Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Želnava, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Želnava, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Želnava, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateŽelnava, Jihočeský Region

Želnava, Jihočeský Region

Pronájem Chalupy Želnava v oblasti Šumava: 4 ložnice, celkem pro 2 až 10 osob.za apartmán za týden: léto 13.000kč. Chalupa U Kolibříka se nachází v Želnavě nedaleko Nové Pece a Horní Plané. Chalupa disponuje dvěma patry. V dolním patře je prostorná chodba vhodná např. k uschování kol, společná velká lednice a nachází se zde také koupelna s WC. V horním patře jsou dva apartmány se samostatnými koupelnami (umyvadlo, sprchový kout, WC), do kterých je vstup ze společné chodby. K pronájmu doporučujeme celý objekt, ale je možné rezervovat i každý apartmán zvlášť. Apartmány disponují třemi místnostmi (kuchyně, obývací pokoj, ložnice - průchozí viz plánek). V obývacím pokoji jsou 2 lůžka, v ložnici 3 lůžka.

Na zahradě se nachází dvě krytá sezení, ohniště, grilovací kámen a gril na dřevěné uhlí. Uzavřená zahrada bez sousedů (částečně oplocená).

Property Characteristics

NameChalupa U Kolibříka
Bedroom4 ložnice
TownŽelnava
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity2 až 10 osob
Cribne
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.