Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Skalice, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Skalice, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Skalice, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateSkalice nad Lužnicí, Jihočeský Region

Skalice nad Lužnicí, Jihočeský Region

Pronájem Chaty Skalice v oblasti Jižní Čechy: 1 ložnice, celkem pro 1 až 5 osob.chata za týden: celoročně 16.000kč. Nově zrekonstruovaná rekreační chata se nachází v klidné části malebné jihočeské obce Skalice na Táborsku, nedaleko řeky Lužnice. Hosté mají k dispozici členitý pozemek (450 m²) s příjemným posezením, zahradní houpačku, ohniště, zahradní krb, vířivka a solární sprcha. Chata (60 m²) má 2 podlaží. V přízemí je plně vybavený kuchyňský kout, obývací místnost, příkré schodiště do podkroví, koupelna a technická místnost. V podkroví chaty se nachází ložnice a balkon. Chata je vytápěna krbovými kamny v obývací místnosti.

Chata je vhodná pro odpočinek, výlety za kulturou, koupání, rybaření, houbaření a je také výborným výchozím místem pro cykloturistiku. Kvalitní koupání nabízejí pískovny Roudná 500 m a Vlkovské pískovny 12km a dále nově vybudované koupaliště v Soběslavi (5,5 km) a v Plané nad Lužnicí(6 km), koupaliště v Táboře 15 km a Sezimově Ústí 12km. Možné koupání v řece Lužnici 100m.

Property Characteristics

NameChata Skalička
Bedroom1 ložnice
TownSkalice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 5 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.