Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Míčov-Sušice, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Míčov-Sušice, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Míčov-Sušice, Pardubický Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateMíčov-Sušice - Míčov, Pardubický Region

Míčov-Sušice - Míčov, Pardubický Region

Pronájem Chaty Míčov v oblasti Východní Čechy: 1 ložnice, celkem pro 1 až 4 osoby.chata za týden: léto 12.500kč, zima 10.430kč. V naší chatě nabízíme příjemné prostředí pro rodinnou dovolenou. Výjimečná poloha Železných hor u obce Míčov uspokojí i ty nejnáročnější rekreanty. Na své si přijdou milovníci klidné a rodinné atmosféry, romantických procházek, táborákového posezení s přáteli a dalších relaxačních aktivit. Na počasí nezáleží, grilovat můžete i za deště na terase. Nezapomněli jsme ani na Vaše nejmenší, kteří si mohou hrát před chatou na dětském hřišti se skluzavkou nebo si zařádit na zelené louce. Když Vás omrzí sport, hry a turistika, můžete se kochat pohledem do kraje Železných hor, nedaleké zříceniny hradu Lichnice a kopečků rýsujících se na obzoru.

Naše chata stojí u lesa nedaleko vesnice Míčov. Obec leží v krásném lesnatém kraji na jihozápadním okraji Chrudimska na hřebeni Železných hor v nadmořské výšce skoro 500 m. n. m. V celém katastrálním území se nacházejí obce Míčov, Sušice, Jetonice, Zbyslavec a Rudov. Žije zde 263 obyvatel, celková výměra obce je 1 237 ha.

Property Characteristics

NameChata na konci louky
Bedroom1 ložnice
TownMíčov
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 4 osoby
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.