Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Rudník, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Rudník, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Rudník, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 7 ložnic without real estateRudník, Královéhradecký Region

Rudník, Královéhradecký Region

Pronájem Chalupy Rudník v oblasti Krkonoše: 7 ložnic, celkem pro 2 až 21 osob.chalupa za týden: léto 25.000kč, zima 28.000kč. Nové ubytování v Rudníku, bráně do východních Krkonoš, za zaváděcí ceny!

Chalupa 123 je situována v krásném přírodním prostředí o samotě a přesto 10 min chůze od historické zástavby obce. Nachází se ve svahu nad Bolkovským potokem, na konci vedlejší komunikace, v obci Rudník, poblíž kostela a restaurace Heřman s chutnou kuchyní. Je obklopena zahradou o výměře cca 6000 m², která poskytuje naprosté soukromí. Chalupa se skládá ze dvou apartmánů na různých podlažích. Objekt je možno pronajmout jako celek nebo samostatně po jednotlivých apartmánech, po dohodě i podle počtu obsazených lůžek. Apartmány 1 a 2 jsou propojeny dřevěným schodištěm, ale v případě samostatného pronájmu možno oddělit zamykatelnými dveřmi. K zadnímu vchodu Apartmánu 1 přiléhá prostorný zahradní přístřešek s posezením, grilem a udírnou.

Property Characteristics

NameChalupa 123
Bedroom7 ložnic
TownRudník
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity2 až 21 osob
Cribne
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.