Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Teplice nad Metují, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Teplice nad Metují, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Teplice nad Metují, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 8 ložnic without real estateTeplice nad Metují - Skály u Teplic nad Metují, Královéhradecký Region

Teplice nad Metují - Skály u Teplic nad Metují, Královéhradecký Region

Pronájem Chalupy Teplice nad Metují - Skály v oblasti Východní Čechy: 8 ložnic, celkem pro 2 až 24 osob.chalupa za noc: celoročně 11.200kč. Chalupa Bišík se nachází v Adršpašsko – teplických skalách, v osadě Jiráskovy Skály, 3 km od města Teplice nad Metují v překrásné přírodě chráněné krajinné oblasti Broumovsko v nadmořské výšce 650 m. Ubytování v srdci krásné a neposkvrněné přírody je vhodné k nerušenému odpočinku, ale relativně blízko centra dění. Chalupa Bišík se skládá ze 4 apartmánů, každý má vlastní kuchyň i sociální zařízení. Předností chalupy Bišík je velká společenská místnost v přízemí s posezením pro 24 osob. K dispozici je zde velký bar s kávovarem a pípou. Můžete tak celá vaše parta trávit společné chvíle i po celodenním výletě, dát si pivo nebo zatopit v krbu. Společenská místnost je k dispozici při obsazení minimálně dvou velkých apartmánů. Při obsazení menšího počtu apartmánu vám rádi společenskou místnost zpřístupníme za poplatek 300 Kč/den.

Okolí Teplic nad Metují a Adršpachu nabízí mnoho možností, jak strávit aktivní i odpočinkovou dovolenou. Adršpach je znám především díky svým pískovcovým skalním útvarům.

Property Characteristics

NameChalupa Bišík
Bedroom8 ložnic
TownTeplice nad Metují - Skály
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity2 až 24 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.