Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Hořice na Šumavě, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Hořice na Šumavě, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Hořice na Šumavě, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estateHořice na Šumavě - Mýto u Hořic na Šumavě, Jihočeský Region

Hořice na Šumavě - Mýto u Hořic na Šumavě, Jihočeský Region

Pronájem Chaty Hořice na Šumavě - Mýto v oblasti Jižní Čechy: 1 ložnice, celkem pro 1 až 4 osoby.chata za noc: celoročně 2.700kč. Maringotka Lipenka stojí na krásném klidném místě v Hořicích na Šumavě nedaleko lipenské přehrady a Českého Krumlova obklopená nádhernou zelení a lesy. Maringotka je zcela nová, dřevěná, ručně vyráběna s pomocí šikovného truhláře. Díky svému vybavení slouží k celoročnímu pobytu. V maringotce se lze ubytovat jak ve všední dny, tak o víkendu. V okolí maringotky je spousta turistických tras, přírodních rezervací, večerka v Hořicích, přehrada Lipno, stezka Korunami stromů, vyhlášená pláž Windy v Černé v Pošumaví, velmi oblíbená kavárna Kynutá buchta, rybník Olšina a krásná nově vybudovaná naučná stezka, lom cca 2 km od Maringotky, cyklostezky, Český Krumlov.

Property Characteristics

NameMaringotka Lipenka
Bedroom1 ložnice
TownHořice na Šumavě - Mýto
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 4 osoby
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.