Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Vápenná, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Vápenná, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Vápenná, Olomoucký Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateVápenná, Olomoucký Region

Vápenná, Olomoucký Region

Pronájem Chalupy Vápenná v oblasti Jeseníky: 2 ložnice, celkem pro 6 až 5 osob.chalupa za týden: léto 14.000kč, zima 11.000kč. Nabizíme ubytování v Jeseníkách v obcí Vápenná, která je vzdálená od města Jeseník cca 15 km. Chalupa po celkové rekonstrukci zahájena první letní sezóna od 1.7.2022.Maximálním kapacita ubytování 6 osob. V chalupě se nachází koupelna se sprchovým koutem, WC vybavená kuchyň včetně spotřebičů. V přízemí se nachází koupelna, chodba, obývák s rozkládací pohovkou s kuchyní v patře se nachází dvě ložnice. V jedné ložnici je dvoulůžko s úložným prostorem a se skříní na věci. V druhé ložnici se nachází 3 lůžka s úložnými prostory a s větší skříňkou na věci v domě je WiFi. Objekt je vytápěn ústředním topením + možnost si zatopit v krbů. Objekt je oplocen, 2 místa na stání automobilů. Jízdní kola nebo lyže možnost úschovy. Chalupa má svoje posezení s grilem a s menším pískovištěm pro děti. trampolína pinpongový stůl skluzavka v letních měsících nafukovaci bazén pro menší děti. V obci se nachází dětský park obchody, hřiště. Ulehčíme Vám cestování i s malými dětmi v ceně ubytování nabízíme zdarma cestovní postýlku vaničku jídelní židličku.

V okolí se nachází Rychlebské stezky, Lipovské stezky, Faunapark, lesní bar - samoobslužný bar uprostřed lesa, jeskyně na Pomezí, Nyznerovské vodopády, zámek Jánský vrch, Polsko je vzdálené asi 30 min autem kde je můžnost koupání v Nyských jezerech s možností občerstvení vhodné pro rodiny s dětmi.

Property Characteristics

NameChalupa k pronájmu
Bedroom2 ložnice
TownVápenná
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity6 až 5 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.