Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Krásná Lípa, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Krásná Lípa, Ústecký Region
recreational property to rent, 0 m², Krásná Lípa, Ústecký Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateKrásná Lípa - Krásný Buk, Ústecký Region

Krásná Lípa - Krásný Buk, Ústecký Region

Pronájem Chalupy Krásná Lipa v oblasti České Švýcarsko: 2 ložnice, celkem pro 2 až 6 osob.chalupa za noc: celoročně 5.400kč. Zrekonstruovaný objekt s krásným výhledem na přilehlé pastviny a louky, v klidné lokalitě, zahrada s ohništěm a rovnými travnatými plochami, se vzrostlými stromy a houpací sítí. Objekt je umístěn na kraji obce, ve slepé ulici, zcela žádný provoz, naprostý relax v přírodě. Terasa 35 m² situovaná na jižní straně. Vybavená stolním fotbálkem.

V objektu se nachází zádveří vhodné pro umístění kol, prostorná koupelna s vanou, WC a finskou saunou. V horním patře je ještě druhá menší koupelna se sprchovou zástěnou a druhým WC. Sauna má kapacitu dvě až čtyři osoby. Hlavní prostor je tvořen kuchyní (lednička, myčka, trouba, presovač, indukční deska, kuchyně ve dřevě), krbovými kamny a rozkládací pohovkou. Ložnice je umístěna vedle obývací místnosti, postel vybavena ortopedickými matracemi. Z každé místnosti je samostatný východ na terasu. V prvním patře je velká místnost s dřevěnou podlahou, rozkládací postelí, sprchový kout a WC.

Property Characteristics

NameDomeček na Kamenné Horce
Bedroom2 ložnice
TownKrásná Lipa
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedano
Capacity2 až 6 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.