Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Bystřička, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Bystřička, Zlínský Region
recreational property to rent, 0 m², Bystřička, Zlínský Region

Recreational property to rent • 6 ložnic without real estateBystřička II, Zlínský Region

Bystřička II, Zlínský Region

Pronájem Chaty Bystřička v oblasti Beskydy: 6 ložnic, max. 20 osob.chata za noc: léto 6.400kč, zima 6.000kč. Nově zrekonstruovaná chata Olymp se nachází v malebném prostředí obce Bystřička. Je to obec v okrese Vsetín ve Zlínském kraji. Chata je obklopena lesy a loukami na samotě v klidném prostředí, ale zároveň blízko civilizace, kde najdete veškeré zázemí pro rekreaci a výlety do okolí jak v létě tak v zimě. Hlavní dominantou obce je nádherná přehrada Bystřička s čistou vodou vhodnou ke koupání s možností zapůjčení paddleboardu (skvělá zábava a relax na vodě) nebo posezení u něčeho dobrého s výhledem na vodu. Chata se nachází pouze 1 km od této přehrady nebo 20 minut procházkou.

Objekt chaty je určen pro 20 osob a je rozdělen na přízemí a první patro. V prvním patře se nachází 6 pokojů, 2x koupelna a 4x WC. V přízemí se nachází velká společenská místnost, prostorná vybavená kuchyň s jídelnou, kde najdete vše potřebné k vaření, 2 x WC a technické místnosti. Venku je k dispozici zastřešená pergola s grilem a venkovní ohniště. Venkovní bazén. Vše připraveno pro Vaší pohodu a rekreaci s přáteli. Objekt je vhodný i pro firemní a teambuildingové akce a rodinné oslavy.

Property Characteristics

NameChata Olymp
Bedroom6 ložnic
TownBystřička
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 20 osob
Cribne
Fire placene
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.