Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Velké Losiny, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Velké Losiny, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Velké Losiny, Olomoucký Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateVelké Losiny, Olomoucký Region

Velké Losiny, Olomoucký Region

Pronájem Chaty Velké Losiny - Ludvíkov v oblasti Jeseníky: 3 ložnice, celkem pro 2 až 10 osob.chata za týden: léto 35.000kč, zima 26.000kč. Chata Velké Losiny je nově zrekonstruovaná chata, která se nachází v srdci Jeseníků v lázeňském městě Velké Losiny. Jedná se o nádherné a klidné místo u lesa s protékajícím potůčkem, nádherným výhledem na hřeben Jeseníků a soukromým rybníkem s možností rybaření (pstruhy, kapry nebo jesetery si u nás nachytáte a ihned ugrilujete, rybářské pruty zapůjčíme a začátečníky zaškolíme). Celková rozloha pozemku je cca 4 000m² a je tak ideální pro rekreaci rodin s malými dětmi v létě i zimě. Kapacita chaty je 10 osob, v letních měsících pro větší počet osob nabízíme možnost ubytování ve stanech na našem pozemku.

Hosté mají k dispozici venkovní pergolu s posezením, houpací křeslo, masážní vířivku pro 5 osob, plynový gril Weber. Vířivka nabízí čtyři odlišné pozice se sestavami nerezových trysek pro komplexní masáž. Každé sedátko a lehátko uvnitř vířivky se věnuje specifické části těla. Teprve když je vystřídáte všechny, projde vaše tělo ucelenou masáží. Pro děti je připraveno dětské hřiště se skluzavkou, houpačkami a pískovištěm. K dispozici je skákací hrad pro malé děti. V zimní sezóně je možné bobovat či sáňkovat přímo na pozemku, možnosti lyžování a běžkování jsou v několika okolních skiareálech.

Property Characteristics

NameChaty Velké Losiny
Bedroom3 ložnice
TownVelké Losiny - Ludvíkov
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity2 až 10 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.