Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Vlkov, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Vlkov, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Vlkov, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateVlkov u Drahotěšic, Jihočeský Region

Vlkov u Drahotěšic, Jihočeský Region

Pronájem Chalupy Vlkov u Ševětína v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 7 osob.chalupa za týden: léto 13.000kč. Chalupa venkovského stylu se nachází v malebné jihočeské vesničce Vlkov u Ševětína. Poskytuje ideální zázemí jak pro odpočinkový pobyt rodin s dětmi, tak i pro ty, kteří chtějí prozkoumat krásy jižních Čech na kole či pěšky (5 starších horských kol k zapůjčení zdarma). Hosté mají k dispozici oplocený pozemek cca 700 m² s bazénem o průměru 4,5 m, zastřešené venkovní posezení s krbem, hracím stolkem (stolní fotbal, kulečník,.... ). Součástí chalupy je zastřešené zápraží s posezením, kde je možno relaxovat při letních večerech. Dále je zde společenská místnost se stolem na stolní tenis, elektrické šipky a spousta dětských hraček i stolních her pro zabavení Vašich ratolestí. Pro venkovní radovánky je pak možnost využít houpačku, skluzavku, trampolínu, houpací síť, basketbalový koš s míčem, badmintonové pálky a dětský plastový domečkem s pískovištěm.

V obci se nachází přírodní rybník, dětské hřiště, lesy plné hub a borůvek a farma s lokálními produkty a blízké okolí nabízí spoustu typů na výlety.

Property Characteristics

NameChalupa Vlkov
Bedroom2 ložnice
TownVlkov u Ševětína
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 7 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.