Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Horní Planá, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Horní Planá, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Horní Planá, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateHorní Planá, Jihočeský Region

Horní Planá, Jihočeský Region

Pronájem Chaty Horní Planá - Hůrka v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, max. 6 osob.chata za týden: léto 16.000kč. Chata se nachází na klidném místě v chatové oblasti Hůrka - Horní Planá.

K chatě se dostanete pohodlně autem, dá se zaparkovat přímo u chaty. Z jedné strany je sousedící chata, a z druhé strany jsou pouze louky a pastviny. Nad chatou je les přístupný cestou přímo od chaty. Chata má 2 ložnice, jedna je v patře, druhá v přízemí, obytnou halu, kuchyňský kout kde najdete vše pro přípravu jednoduchých jídel. Pokud se vám nebude chtít vařit, restaurace je na dohled. Koupelna s WC je dostatečně velká, vybavená sprchovým koutem. Z chaty je nádherný výhled na Lipenské jezero a okolí. Součástí chaty je pergola kde můžete trávit krásné letní dny a na grilu něco ogrilovat.. Pro chladnější dny jsme na pergolu umístily průhledné plachty takže ji lze využívat a kochat se výhledem i když není zrovna horko. Hned pod chatou můžete najet na cyklostezku a strávit zde krásnou cyklodovolenou. Garáž na kola je součástí objektu. Ideální pro rodiny s dětmi, i páry na romantickou dovolenou, cyklisty, rybáře, houbaře, turisty. Les hned za chatou, blízkost lipenského jezera. Domácí mazlíčci vítáni. Při příjezdu budete mít povlečeno. V blízkosti autobusová zastávka.

Property Characteristics

NameChata Vyhlídka
Bedroom2 ložnice
TownHorní Planá - Hůrka
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 6 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.