Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Zábřeh, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Zábřeh, Olomoucký Region
recreational property to rent, 0 m², Zábřeh, Olomoucký Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateZábřeh - Dolní Bušínov, Olomoucký Region

Zábřeh - Dolní Bušínov, Olomoucký RegionPublic transport 3 minutes by car

Pronájem Chaty Dolní Bušínov v oblasti Jeseníky: 3 ložnice, max. 9 osob.chata za týden: léto 17.500kč, zima 12.500kč. Nabízíme pronájem chaty u Kuchařů přímo u pláže dolní nádrže v rekreační oblasti Dolní Bušínov. Chata disponuje 3 ložnicemi, celkem s 9 lůžky v prvním patře. V přízemí se nachází obývací pokoj s TV, krbem a rozkládacím gaučem. Dále je zde plně vybavená kuchyň s lednicí vč. mrazáku, mikrovlnnou troubu, indukční dvouplotýnkou, minitroubou, varnou konvicí, kávovarem na kapsle a také plně vybaveným jídelním servisem. Dále je v přízemí koupelna s WC. U chaty je veliký balkon s pergolou nabízející výhled přímo na dolní nádrž Bozeňov. Je zde k dispozici posezení a plynový gril. Pro návštěvníky s malými dětmi je možno nabídnout: zavírací dvířka na schodiště, ohrádka ke krbu, skládací dětská postýlka, houpací síť, hračky a vybavení na pískoviště. Dále je možno nabídnout zapůjčení pivního výčepu i zajištění bečky. V celé rekreační oblasti není telefonní signál, na chatě je však pevná linka a připojení k wifi. Lůžkoviny jsou součástí ubytování. U chaty je možné parkování pro 3 vozidla.

Přímo pod chatou se nachází pláž dolní nádrže Bozeňov, v níž je možné se koupat. Jsou zde pískoviště pro děti, malé dětské hřiště, a také bar Zanzibar. 550 m od chaty se nachází Sport & Relax areál Bozeňov, jenž nabízí výbornou restauraci, wellnes, spoustu sportovních aktivit, multifunkční sportovní hřiště na tenis, nohejbal a volejbal a veliké dětské hřiště. 900 m od chaty je rybník s možností chytání ryb. Rekreační oblast Dolní Bušínov je velice oblíbena pro rodiny s dětmi, turisty, cyklisty a houbaře.

Property Characteristics

NameChata u Kuchařů
Bedroom3 ložnice
TownDolní Bušínov
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 9 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby

Public transportKrchleby
🚘 2,095 m (3 min)
Post officeMírov
🚘 8,019 m (10 min)
Shop
🚘 2,130 m (3 min)
BankMONETA Money Bank
🚘 8,881 m (11 min)
RestaurantHospoda pod hrází
🚘 9,461 m (13 min)
PharmacyBenu
🚘 9,771 m (12 min)
School
🚘 6,490 m (9 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 8,832 m (11 min)
Sports fieldTenisová hala
🚘 8,135 m (10 min)
Playground
🚘 4,838 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.