Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Poděvousy, Plzeňský Region
recreational property to rent, 0 m², Poděvousy, Plzeňský Region
recreational property to rent, 0 m², Poděvousy, Plzeňský Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estatePoděvousy, Plzeňský Region

Poděvousy, Plzeňský RegionPublic transport 4 minutes by car

Pronájem Chalupy Poděvousy v oblasti Západní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 6 osob.chalupa za týden: léto 19.800kč, zima 16.000kč. Nabízím pronájem nového rodinného domu se zapuštěným venkovním bazénem v klidné části obce Poděvousy. Obec Poděvousy je součástí historického Chodska od Plzně vzdálené 28 km a do Domažlic je dojezdová vzdálenost 22 km. Dům se nachází přímo u lesa. Dům je obklopen nádhernou a klidnou přírodou, říká se mu „ Na samotě u lesa“. Je vhodný pro rodiny s dětmi, ale i pro sportovně založené skupiny. Můžete prožít aktivní dovolenou nebo jen tak relaxovat a ponořit se do ticha okolních lesů. Strávíte svůj volný čas v prostředí, které je vhodné k provozování sportovních aktivit. Ať už rádi běháte, jezdíte na kole horském či silničním, na běžkách, či in - line bruslích, prostě v letních i zimních měsících si přijdete na své. I vy, houbaři, budete nadšeni, protože v době houbové sezony vyběhnete vrátky za dům a nasbíráte si čerstvé houby do polévky či omáčky. V létě si můžete nasbírat borůvky, maliny či později ostružiny. Majitel nebydlí v dané nemovitosti.

Dům nabízí ubytování pro 6 osob ve 3 oddělených neprůchozích ložnicích. V celém objektu je bezdrátové připojení k internetu (Wi – Fi). V domě jsou dvě internetové televize (obývací pokoj + jedna ložnice). Celý objekt je nekuřácký.

Property Characteristics

NameNa samotě u lesa
Bedroom3 ložnice
TownPoděvousy
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 6 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby

Public transportMerklín, Lhota, rozc.
🚘 3,122 m (4 min)
Post officeKoloveč
🚘 5,749 m (7 min)
ShopSmíšené zboží
🚘 4,242 m (9 min)
RestaurantU Josefa
🚘 8,699 m (9 min)
Pharmacy
🚘 12,386 m (15 min)
School
🚘 5,567 m (7 min)
Kindergarden
🚘 5,666 m (7 min)
Sports field
🚘 7,879 m (8 min)
Playground
🚘 6,831 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.