Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Stožec, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Stožec, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Stožec, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateStožec, Jihočeský Region

Stožec, Jihočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking

Pronájem Chalupy Nová Pec v oblasti Šumava: 4 ložnice, celkem pro 12 až 15 osob.za osobu za noc: léto 390kč, zima 350kč. Ten kdo hledá samotu, klid a ticho v krásné přírodě našeho největšího národního parku Šumava, je toto místo ideální volba.

Ubytovaným jsou k dispozici 4 vybavené pokoje se sociálním zařízením, celkem až 15 lůžek. V MIMOSEZÓNĚ A ZIMNÍ SEZÓNĚ MOŽNO PRONAJMOUT V HÁJENCE JEN APARTMÁNY. WIFI ZDARMA - max rychlost připojení 20/4 ( signál ve společenské místnosti a kuchyni) Objekt je přímo u lesa. Hájenka je dostupná autem, parkování přímo u objektu. Hájenka je kousek od Lipenské nádrže a je zasazena mezi lesy na polosamotě (vedle malá chatka s rybníčkem) a příjezd k objektu je již pouze na zvláštní povolení Šumavského národního parku, které je hostům hájenky samozřejmě po dobu pobytu k dispozici. Asi 300m od hájenky probíhá Vltavská cesta, která se táhne Šumavou podél Vltavy a šumavskými lesy a to v délce cca 18 ti km (Nová Pec - Stožec) a dále až do Nového údolí na hranice ( + cca 6 - 7 km)a je hojně využívána in - line bruslaři a cyklisty. Kousek od hájenky začíná známá medvědí stezka, nedaleko Boubínský prales, krásný je výlet k Plešnému Jezeru a k Schwarcenberskému kanálu, dále Stožecká kaple, Jelení vrchy či zřícenina hradu Vítkův kámen a mnoho dalších krásných historických míst, které v průběhu vašeho pobytu můžete navštívit. Na všechny tyto místa vede rozsáhlá síť cyklotras či skvěle značených pěších turistických stezek. O tom, že tato lokalita je přímo houbařským rájem se není nutno asi více zmiňovat. Cyklistika a turistika je pro tuto lokalitu ideální volnočasovou aktivitou. Kousek krásné koupaliště na Lipně v Nové Peci. Poloha je ideální také samozřejmě pro zimní sporty a to hlavně pro běžkaře, kde je možno nasadit běžky již od objektu a na šumavské běžkařské okruhy je to kousek a kterých je cca 400 km. Také jsou zde ideální podmínky pro sjezdové lyžování (např. Hochficht 22 km, který nabízí jednoznačně nejkvalitnější lyžování v okruhu do 250 km od Prahy, ale další lyžařská střediska v okolí). V Nové Peci (2,5 km od hájenky) je možno navázat na nejdelší bruslařskou dránu na světě na zamrzlém Lipně.

Property Characteristics

NameHájenka Ovesná
Bedroom4 ložnice
TownNová Pec
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedne
Capacity12 až 15 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby

Public transportOvesná
🚶 276 m (3 min)
Post officeNová Pec
🚘 10,802 m (24 min)
ShopCOOP TUTY
🚘 11,297 m (24 min)
RestaurantRestaurace Alma
🚘 10,820 m (24 min)
PharmacyLékárna Horní Planá
🚘 21,348 m (34 min)
School
🚘 11,469 m (25 min)
Kindergarden
🚘 11,447 m (25 min)
Playground
🚘 11,207 m (24 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.