Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Znojmo, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Znojmo, Jihomoravský Region
recreational property to rent, 0 m², Znojmo, Jihomoravský Region

Recreational property to rent • 4 ložnice without real estateZnojmo-město, Jihomoravský Region

Znojmo-město, Jihomoravský RegionPublic transport 5 minutes of walking

Pronájem Chalupy Znojmo v oblasti Jižní Morava: 4 ložnice, max. 12 osob.chalupa za týden: léto 22.990kč. Zrekonstruovaná, stylová Chalupa Na hradbách, přímo v historickém centru, nabízí komfortní pronajem pro max. 12 osob, s impozantním výhledem na dominanty Znojma, přehradu, Dyji, rotundu, hrad, Kraví horu... ), s vybavenou kuchyní, kolárnou, terasou, vinným sklípkem, WIFI připojením, atd., při vašich výletech po Znojmě a okolí, kde můžete strávit svou dovolenou. Jelikož chalupa leží na znojemských hradbách, u chrámu Sv. Mikuláše, přímo v samotném historickém centru Znojma, které je jedním z nejznámějších a nejvíce navštěvovaných měst Jižní Moravy, ke znojemským památkám, do kaváren, čajoven, hospůdek, restaurací, vináren apod., je to odtud jen pár kroků. Milovníci historie, vína, cyklisté i turisté si přijdou na své, prozkoumáváním křivolakých uliček starého města, degustací vína, využíváním široké sítě cyklostezek a návštěvou turistických zajímavostí.

Cca 50 m od objektu se nachází jedna ze stanic Znojemského vláčku, kterým je možné se nechat provézt, i s koly, přes celé Znojmo, např. na plovárnu Louka, Rotundu, přehradu, Masarykovo i Mariánské nám., nádraží a zpět. Na chalupě i na terase je k dispozici příjemné posezení s překrásným výhledem na dominanty Znojma a údolí řeky Dyje. Také mnoho historických památek v bezprostředním okolí, vám poskytne skvělé zážitky. Je možné navštívit v okolí řízené degustace s prohlídkou sklepů, vinic či výroby vína, přičemž můžeme poskytneme veškeré potřebné informace o městě Znojmě i jeho okolí, poradíme, kam za sportem či za zábavou.

Property Characteristics

NameChalupa Na hradbách
Bedroom4 ložnice
TownZnojmo
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 12 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby

Public transportHorní náměstí
🚶 394 m (5 min)
Post officeZnojmo 1
🚶 431 m (5 min)
ShopObchodní dům Dyje
🚶 370 m (4 min)
BankUniCredit Bank
🚶 306 m (4 min)
RestaurantU Karla
🚶 150 m (2 min)
PharmacyU Zlaté koruny
🚶 386 m (5 min)
SchoolObchodní akademie
🚶 230 m (3 min)
Kindergarden
🚶 634 m (8 min)
Sports fieldRonja
🚘 1,201 m (4 min)
Playground
🚶 444 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.