Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Nový Hrádek, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Nový Hrádek, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Nový Hrádek, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 6 ložnic without real estateNový Hrádek, Královéhradecký Region

Nový Hrádek, Královéhradecký RegionPublic transport 8 minutes of walking

Pronájem Chalupy Olešnice v Orlických horách - Rzy v oblasti Orlické hory: 6 ložnic, max. 29 osob.chalupa za týden: léto 59.000kč, zima 45.000kč. Chalupa Hartman je nově zrekonstruovaný objekt a je součástí krásné přírody Orlických hor s horskými loukami, hlubokými lesy a potůčky schovanými v kapradí. Okolo pozemku protéká nádherná horská říčka Olešenka s průzračnou vodou, která ohraničuje polovinu hranice pozemku. Pozemek je mimo řečiště oplocen a skýtá absolutní soukromí. Skvělé místo pro srazy rodin a přátel, pro rodiny s dětmi, oslavy narozenin, nebo si prostě jen tak popařit. Krytý osvětlený venkovní bazén se slanou vodou 5x10m s protiproudem a posezením uvnitř( zastřešení 8x14 m ). Bazén je nově vyhříván tepelným čerpadlem - koupání květen - září, dle venkovní teploty. Profesionální whirlpoolka pro 5 osob s LED osvětlením - světelná terapie, ozvučená, s vodopádem vás uhrane, najdete v ní absolutní relax. Ideální místo pro odpočinek z ruchu měst. Najdete tu místa, kde na svých toulkách nepotkáte živou duši. Meditace spojená s houbařením, běhání ve volné přírodě, cyklistika. Možnost využití venkovního posezení s ohništěm, grilovačka, venkovní terasa a FIT bouda s ping pongem, posilovacími stroji a saunou, 2x fotbálkem a šipkami, nově s kulečníkem. Je zde také knihovna. V párty boudě je možnost uložení kol, jsou zde pivní lavice a stoly, lednice, kuchyňská linka a výčepní zařízení. Pro Vaše děti máme krásné dětské hřiště s houpačkami, pískovištěm, chatičkou, skluzavkou, trampolínou, lanovkou a venkovním fotbálkem. V zahradě si můžete začutat nohejbal nebo zahrát volejbal, hodit basket. Ze zakryté vyvýšené venkovní terasy kontrolujte své děti jak na hřišti, tak v bazénu, aniž by jste trnuli, co dělají. Na přilehlém ostrově, který je součástí areálu, je rybníček. Ostrov je přes řeku propojen lávkou.

Klidná a bezpečná lokalita nedaleko horské vesničky Olešnice v Orlických horách (6 km) a Nového Hrádku (2 km ) s minimem turistů. Skvělé místo na cyklistiku - jezdí zde skibus/cyklobus, který vás vyveze až na hřebeny Orlických hor.

Property Characteristics

NameChalupa Hartman
Bedroom6 ložnic
TownOlešnice v Orlických horách - Rzy
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedano
Capacitymax. 29 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolano

What you will find nearby

Public transportJanov, Tis, odb. Sněžné
🚶 669 m (8 min)
Post officeNový Hrádek
🚘 3,229 m (3 min)
Shop
🚘 2,317 m (3 min)
BankČSOB
🚘 10,167 m (11 min)
RestaurantRestaurace a Penzion Na Kovárně
🚘 3,424 m (4 min)
PharmacyLékárna
🚘 10,178 m (11 min)
SchoolZŠ Nový Hrádek
🚘 3,500 m (4 min)
Kindergarden
🚘 5,691 m (6 min)
Sports field
🚘 3,504 m (4 min)
Playground
🚘 2,596 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.