Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Nové Město na Moravě, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Nové Město na Moravě, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Nové Město na Moravě, Vysočina Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateNové Město na Moravě - Jiříkovice u Nového Města na Moravě, Vysočina Region

Nové Město na Moravě - Jiříkovice u Nového Města na Moravě, Vysočina RegionPublic transport less than a minute of walking

Pronájem Chalupy Jiříkovice v oblasti Vysočina: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.chalupa za týden: celoročně 15.500kč. Chalupa "U Popelků" je kouzelné a klidné místo pro rekreaci a odpočinek v zimním i letním období. Nemovitost se pronajímá celoročně, pro 2 až 10 osob, 7 lůžek, 3 přistýlky+dětská postýlka. Objekt je vhodný kromě ubytování také k pořádání různých oslav, večírků apod. až pro 15 osob. Objekt leží na jižním svahu v 680 m. n. m, 1,5 km od sjezdovky. Obec Jiříkovice u Nového Města na Moravě se nachází v centru turistiky, cykloturistiky a lyžování na Vysočině (sjezdovka, upravené lyžařské tratě, přírodní koupaliště a rybníky). V blízkosti se nachází řada přírodních a kulturních památek - bližší informace naleznete na www. region - vysočina. cz.

Venkovní prostor k posezení je zastřešen a u pohodlného stolu se vejde 10 - 12 osob, na další dlážděné ploše s historickou kamennou zdí je pak nově vybudováno posezení pro dalších 8 - 10 osob. Na dvoře najdete ohniště, přenosný gril s palivem, velkou trampolínu (na požádání) a dětské pískoviště s hračkami, v letním období bazén. Tento uzavřený prostor je vhodný také jako parkoviště pro 2 - 3 auta.

Property Characteristics

NameChalupa U Popelků
Bedroom3 ložnice
TownJiříkovice
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 10 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby

Public transport
🚶 7 m (0 min)
Post officeTOP drogerie
🚘 5,435 m (6 min)
ShopCoop
🚘 1,569 m (2 min)
BankČeská spořitelna
🚘 5,212 m (6 min)
RestaurantU Tráfy
🚘 5,792 m (7 min)
Pharmacy
🚘 3,433 m (4 min)
SchoolZŠ Slavkovice
🚘 4,998 m (6 min)
KindergardenMateřská škola - Žďáská
🚘 3,809 m (5 min)
Sports fieldCyklo Aréna Vysočina
🚘 2,645 m (4 min)
Playground
🚘 2,810 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.