Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Březiny, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Březiny, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Březiny, Pardubický Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateBřeziny u Poličky, Pardubický Region

Březiny u Poličky, Pardubický RegionPublic transport 5 minutes of walking

Pronájem Chaty Březiny v oblasti Vysočina: 2 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.chata za týden: celoročně 16.000kč. Chata se nachází v centru Vysočiny 13 km od Nového města na Moravě. Nově zrekonstruovaná zděná stavba je umístěna v chatové oblasti v obci Březiny u Poličky, na samostatně stojícím soukromém pozemku o výměře 4000m2 (včetně soukromé příjezdové komunikace s parkovištěm až pro 8 aut. Pozemkem protéká řeka Svratka. Upravené koryto je vhodné pro koupání nebo mírné osvěžení. Chata poskytuje možnost ubytování pro 8 osob ve dvou samostatných ložnicích oddělených dveřmi a schodištěm. Provedeno zateplení fasády, palubkové obložení, výměna plastových oken a vstupních dveří... v chatě v přízemí jsou vinylové podlahy a kompletně nové rozvody topení včetně nových radiátorů. V obývacím pokoji sedací souprava, přidány příruční komody a lampičky.. V ložnicích zakoupeny nové noční stolky s lampičkami. Veškeré matrace byly nahrazeny novými protialergickými. Stejně tak došlo k výměně polštářů. Nově instalováno venkovní posezení a výsadba květin a další zeleně. Od letošního roku možnost zapůjčení ložního prádla v ceně 150,- kč/lůžko - nutné předem nahlásit. Chata má parkování na soukromém parkovišti.

Na rozlehlém udržovaném pozemku najdete venkovní ohniště s posezením či možností grilování - potřeba vlastního dřevěného uhlí, nově opravené dětské hřiště - jaro 2024,k dispozici je trampolína, fotbal. branky, síť na volejbal či házenou, šipky, lukostřelba, petangue - na vyžádání, houpací síť, chůdy, slackline, možnost též rybaření s rybářským lístkem pro danou lokalitu přímo na pozemku....

Property Characteristics

NameCHATY
Bedroom2 ložnice
TownBřeziny
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedne
Capacity1 až 8 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby

Public transport
🚶 420 m (5 min)
Post officeSněžné
🚘 6,934 m (8 min)
Shop
🚘 3,779 m (4 min)
RestaurantU Šlechtů
🚘 2,832 m (4 min)
School
🚘 3,829 m (4 min)
Kindergarden
🚘 3,824 m (4 min)
Sports fieldČtyři palice
🚘 1,178 m (2 min)
Playground
🚘 2,950 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.