Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
recreational property to rent, 0 m², Červená Voda, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Červená Voda, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Červená Voda, Pardubický Region

Recreational property to rent • 6 ložnic without real estateČervená Voda - Moravský Karlov, Pardubický Region

Červená Voda - Moravský Karlov, Pardubický RegionPublic transport 3 minutes by car

Pronájem Chaty Moravský Karlov v oblasti Jeseníky: 6 ložnic, celkem pro 1 až 25 osob.chata za týden: léto 43.000kč, zima 31.000kč. Krásná, plně vybavená chalupa Hubert se 6 ložnicemi pro až 25 osob, s velkým pozemkem pro vyžití dětí. Zimní krytá terasa s lavicemi, u chalupy letní otevřená terasa se zahradním nábytkem, na travnaté zahradě pak další letní pergola. Ruské kuželky, skluzavka a domeček pro děti, letní stan s vířivkou pro 6 osob a bazénem o průměru 3,6 m s tepelným čerpadlem (v provozu jen v letní sezóně). Za chalupou je velké travnaté hřiště pro volejbal, nohejbal, badminton.... V této oblasti pomezí Orlických hor a Jeseníků je krásná příroda, lesy se spoustu cyklistických a vycházkových tras. V dojezdu velký areál Dolní Morava s dominantní Stezkou v oblacích či unikátním visutým mostem Sky Bridge či vodním rájem pro děti "Mamutíkův vodní park". 5 minut od chalupy středisko Buková Hora s propojením s Čenkovicemi, bikerové a bikrosové trasy. Za návštěvu stojí přehrada Pastviny, technologické dílo přečerpávací nádrže Dlouhé stráně i termální lázně Velké Losiny. V zimě výborné lyžování v 5 minut vzdáleném areálu Buková hora se sjezdem do areálu Čenkovice, 5 minut dojezd na Šanov, 20 minut do resortu Dolní Morava.

Společenská místnost s krbem a s plně vybaveným kuchyňským koutem, velká LCD televize, WIFI, podlahové vytápění. Ze společenské místnosti francouzské dveře na terasu, která je na zimní období vybavena elektrickými vyhřívači. K dispozici zahradní nábytek, lehátka, gril na dřevěné uhlí, venkovní kotlík na vaření...

Property Characteristics

NameChata Hubert
Bedroom6 ložnic
TownMoravský Karlov
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedano
Capacity1 až 25 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolano
Whirlpoolne

What you will find nearby

Public transportMoravský Karlov
🚘 2,677 m (3 min)
Post officePísařov
🚘 4,452 m (5 min)
Shop
🚘 847 m (1 min)
BankČeská spořitelna
🚘 10,734 m (13 min)
Restaurant
🚘 2,327 m (3 min)
PharmacyPod Suchým vrchem
🚘 5,056 m (6 min)
School
🚘 5,266 m (7 min)
Kindergarden
🚘 10,442 m (12 min)
Sports field
🚘 10,075 m (13 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.