Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 77 m² without real estateMutěnická, Plzeň - Plzeň, Plzeňský Region

Don’t miss out
Mutěnická, Plzeň - Plzeň, Plzeňský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage • Balcony 6 m² • Loggia 6 m²
Monthly rentCZK 18,500

+ Service chargesCZK 5,500
+ Refundable depositCZK 24,000


Nabízíme Vám pronájem bytu 3+kk o podlahové výměře 77m2 (bez lodžií) ve 4. nadzemním podlaží bytového domu s výtahem na Sylvánu. Dům se nachází v klidné lokalitě bez transitní dopravy, splňuje veškeré rezidenční požadavky na příjemné bydlení. Disponuje také samostatným vnitřním dvorem, přístupným pouze vlastníkům. Nabízíme pronájem zajímavě řešeného bytu s orientací S-J, jehož zajímavostí je vstup ze všech pokojů na dvě velké lodžie, které jsou součástí bytu. Bytu dominuje kvalitní kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči, k sezení je možné využít barový pult s osvětlením. Podlahy jsou plovoucí, v koupelně vybavené vanou se sprchovací zástěnou a na odděleném WC je podlaha keramická. Všechna okna jsou opatřena žaluziemi. Součástí bytu je také komora. K bytu náleží garážové parkovací stání v suterénu domu.

Ze zařízení je k dispozici šatní skříň, TV a postel s matrací. Vytápění a ohřev TUV je dálkové. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost (supermarket Albert, kavárny, obchody, lékárna atd.). Stanice autobusů MHD Slupská (bus 41 - centrum, bus 25 - nemocnice Lochotín) je vzdálena 100 metrů.

Byt je volný ihned. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu. Prohlídka je možná po dohodě.

We offer you a 3+kk apartment for rent with a floor area of 77m2 on the 4th floor of an apartment building with an elevator in Sylván. The house is located in a quiet location without transit traffic, it meets all residential requirements for pleasant living. It also has a separate inner courtyard, accessible only to the owners. We offer for rent an interestingly designed apartment with a N-S orientation, the interest of which is the entrance from all rooms to the two large loggias that are part of the apartment. The apartment is dominated by a high-quality kitchen with built-in appliances, a bar counter with lighting can be used for seating. The floors are floating, the bathroom is equipped with a bathtub with a shower and the separate toilet has a ceramic floor. All windows are fitted with blinds. The apartment also includes a small storage room. The apartment includes a garage parking space in the basement of the building.

A wardrobe, a TV and a bed with a mattress are available from the facility. Heating and hot water is remote. In the vicinity you will find all amenities (Albert supermarket, cafes, shops, pharmacy, etc.) The Slupská public transport bus station (bus 41 - center, bus 25 - Lochotín hospital) is 100 meters away.

The apartment is available immediately. Refundable deposit in the amount of one rent. A tour is possible by appointment.

Property Characteristics

Listing ID623959
Layout3+kk
Available from03/09/2024
Floor4. podlaží z 5
Building constructionBrick
Age10 to 30 years
DesigneStandard
Užitná plocha77
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Very economical
HeatingCentral

Additional information

Balcony: 6 m²
Lift
MHD 3 minutes on foot
Loggia balcony: 6 m²
Garage

What you will find nearby

Public transportHodonínská
🚶 213 m (3 min)
Post officePlzeň 10
🚶 724 m (9 min)
ShopAlbert
🚶 576 m (7 min)
BankFio banka
🚘 2,734 m (8 min)
RestaurantKiboko
🚘 2,722 m (8 min)
PharmacyMédeia
🚶 351 m (4 min)
School7. základní škola a mateřská škola Plzeň
🚶 523 m (6 min)
Kindergarden7. základní a mateřská škola Plzeň
🚶 444 m (5 min)
Sports fieldBazén Lochotín
🚘 2,820 m (9 min)
Playground
🚶 379 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.