Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

House to rent 5+1 • 143 m² without real estateFilipovského, Prague - Satalice

ReservedDon’t miss out
Filipovského, Prague - SatalicePublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Garage
Monthly rentCZK 33,500

+ Service chargesCZK 8,000
+ Refundable depositCZK 67,000


Řadový rodinný dům se zahradou v Satalicích. V přízemí se nachází obývací pokoj s francouzskými okny na zahradu, vybavená kuchyň se spotřebiči, samostatná spíž, předsíň, WC. V patře se nachází čtyři pokoje a dvě koupelny s WC. V kuchyni a v chodbě na podlaze dlažba, v obývacím pokoji plovoucí podlaha. Schodiště a pokoje mají na podlaze koberce. Dům je vybaven osvětlením, i venkovním. V oknech jsou lamelové žaluzie a rolety. Okna jsou úplně nová, výměna 10/2022. V přízemí domu je garáž. Dům se pronajímá nezařízený. Možnost dlouhodobého pronájmu. Dům se nachází v klidné ulici v blízkosti Satalické obory. Pár minut chůze od domu autobusová zastávka, odkud jezdí MHD na metro C a B. Rovněž je možno jezdit vlakem na stanici Hlavní nádraží. Výborná dostupnost na dálnici a jižní spojku. Tenisové kurty, nákupní zóna Centrum Černý Most nebo Obchodní centrum Letňany nedaleko. V místě jsou obchody, škola, školka a obchodní akademie. Nutno vidět! Volné od 1.9.2024 (po domluvě možné i dříve)

Family row house with a garden in Satalice. The ground floor has a spacious living room with French windows opening to the garden, a fully equipped kitchen with all appliances, a separate pantry, bathroom, and hallway with built-in cabinets for plenty of storage. Upstairs there are four bedrooms and two bathrooms. There is a floating wooden floor in the living room, while the kitchen and hallway have ceramic tile floors. The stairs and the bedrooms have wall to wall carpeting. The house is equipped with chandeliers and outdoor lighting. The windows have shutters. Internet and satellite are available. On the ground floor there is a garage. The house is rented unfurnished. Possibility of long-term lease. The house is located in a quiet street near Satalice forest. Just a few minutes walk from the house is a bus stop from where public transport runs to subway lines B

and C. It is also possible to travel by train to Prague Central Station. There's excellent access to the highway and all its connections. Tennis courts, shopping malls at Černý Most or Letnany are nearby. The area has shops, school, kindergarten and a business academy. Must see! Available from January, 4th 2020.

Property Characteristics

Listing ID322921
Layout5+1
Available from01/09/2024
Floor2. podlaží
Building constructionBrick
Užitná plocha143
Fully furnishedPartly
Plot space129
OwnershipPersonal

Additional information

Garage
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportSovákova
🚶 362 m (4 min)
Post officePraha 915
🚘 894 m (2 min)
ShopPekařství Moravec
🚘 948 m (2 min)
BankMONETA Money Bank
🚘 6,886 m (13 min)
RestaurantPeriferia Trattoria
🚘 961 m (2 min)
PharmacyLékárna Černý Most
🚘 6,550 m (12 min)
SchoolZákladní škola Satalice
🚘 1,147 m (3 min)
Kindergarden
🚶 679 m (8 min)
Sports fieldSportareál Praha - Satalice
🚘 1,714 m (4 min)
Playground
🚶 114 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.